Home
Reserveren: 0049-2974-96250 Nederlands gesproken 7 dagen per week van 09:00 t/m 18:30 uur
wat is all-in?
Last-minutes
Folder aanvragen

Bad Fredeburg

Niet ver van de Nederlandse grens vindt u een prachtig gebied voor een vakantie in Sauerland. Deze streek biedt vele mogelijkheden om heerlijk te ontspannen. Maak een lekkere wandeling, kom watersporten of ontdek oude Duitse dorpjes. Uw uitvalsbasis voor deze trip in Sauerland is Wald Hotel. Wij hebben 18 luxe kamers die van alle gemakken voorzien zijn. U hoeft alleen nog maar te genieten van uw vakantie!

Vanaf het hotel kunt u, binnen enkele minuten te voet, de zeer uitgestrekte bossen bereiken. We hebben schitterende wandelroutes gratis voor u klaarliggen! Kortom: U kunt hier heerlijk ontspannen en genieten van de werkelijk prachtige natuur in het land van de 1000 bergen. We bieden alle ingrediënten voor een prachtige vakantie in Sauerland.

Skipiste Hohe Lied

Skipiste Hohe Lied in Schmallenberg-Gellinghausen (Sauerland) ligt in een groen en heuvelachtig gebied op slechts drie uur rijden vanaf Utrecht. U vindt de skipiste direct aan de L776 tussen Westernbodefeld en Bad Fredeburg. Omgeven door uitgestrekte bossen en weides. Op 720 meter ligt het hoogste punt van de piste, en vanaf daar daal je een kilometer lang af op een zonovergoten helling.

Niet alleen in de winter kun je hier uit de voeten en naar hartelust skiën, ook daarbuiten is er leven op de piste. Vanaf de lente tot aan de herfst kan de skipiste ingezet worden voor allerlei outdoorprogramma’s voor vrienden, collega’s, familie of anderen waarvoor u een bijzondere en actieve dag wilt organiseren.

Voor meer informatie: www.sauerlandski.nl